miercuri, 15 aprilie 2015

Comunicare Proiect de Networking - “Pasul 3: Conectarea la PRiză”


                                                                                                                     Raluca Filip
+40 723 680 088 
raluca.filip@ymail.com 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Comunicare Proiect de Networking
Operaţiunea de conectare a Administraţiei cu Publicul Nou
Nume de Cod: Reţeaua

Iaşi, 15 aprilie 2015

Un consultant independent din Iaşi şi-a propus să conecteze profesionişti din două domenii aparent diferite, care să colaboreze în beneficiul Românilor de pretutindeni

Proiectul „Reţeaua” reprezintă o serie de întâlniri gândite, planificate şi organizate în scopul de a face legătura dintre profesionişti în Administraţie Publică şi specialişti în Promovare, în toate formele de exprimare - Branding, PR, Copywriting, Publicitate, Grafică, Social Media. Aceste întâlniri sunt programate de Raluca FILIP, Consultant Independent în Management cu experienţă de peste zece ani în domeniul public, specialist în management dar şi în leadership, cu pasiune declarată pentru PR ( ro.linkedin.com/in/filipraluca ).

Până în prezent s-au derulat două astfel de sesiuni de networking, la Iaşi:
Pasul 1: Ieşirea din PRăpastie, în 29 ianuarie - https://www.facebook.com/events/1600155070204019/
Pasul 2: Trecerea PRagului, în 26 martie - https://www.facebook.com/events/822624711108028/

„Motivaţia lansării Operaţiunii „Reţeaua” este dorinţa de a simţi în viaţa reală schimbarea pe care o poate aduce comunicarea autentică a instituţiilor publice cu ai lor clienţi. M-am hotărât să fac legătura, într-un cadru organizat, între profesioniştii pe care îi întâlnesc în proiectele derulate. Accesul este gratuit însă nu este liber. Să detaliez: costurile de organizare a sesiunilor de networking sunt acoperite de mine şi de partenerii mei, neexistând un tarif de participare. În schimb, accesul se realizează doar pe bază de invitaţie, adresată în principal celor care activează în cele două domenii.” declară Raluca FILIP

Printre invitaţii speciali (Speakerii) care au prezentat până acum aspecte din activitatea lor profesională, se regăsesc Doru FRONEA, Coordonator Corp Control la Ministerul Fondurilor Europene, Raluca GAVRILESCU, Brand Stylist în cadrul Agenţiei Namogo, Elena FARCA, Şef Serviciu Relaţii Internaţionale Primăria Municipiului Iaşi, Ciprian IONESCU, Creative Partner September Media, Rareş MACREA, Manager Public, Instituţia Prefectului - Judeţul Sibiu, Vali ŢUGUI, Creative Partner IBS TV, Teodora JINGA, Director Direcţia Proiecte şi Dezvoltare Durabilă, Consiliul Judeţean Iaşi, Noni TROFIN, General Manager Panovision, Lăcrămioara SIMIUC, Coordonator Compartiment Informare şi Relaţii Publice la Instituţia Prefectului - Judeţul Iaşi, Monica ANTOHE, Owner Publicart, Doru CHIRICA, Managing Partner Wink Public Multimedia.

Următorul eveniment din serie, “Pasul 3: Conectarea la PRiză”, va avea loc la sfârşitul lunii mai. Detaliile vor fi stabilite şi publicate în curând, odată cu prezentarea Speakerilor ce vor veni la Iaşi pentru a împărtăşi publicului din experienţa lor profesională în domeniile “vedetă” ale Operaţiunii “Reţeaua” - Administraţie Publică şi Promovare în toate formele de exprimare.


# # #

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu