vineri, 25 septembrie 2015

Comunicare Eveniment Operatiunea de conectare a Administratiei cu Publicul Nou Nume de Cod: Reteaua

Iaşi, 25 septembrie 2015
Ieri, 24 septembrie 2015, s-a realizat al patrulea pas al „Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou” - Pasul 4: Asumarea PRetului

Sesiunea de Networking desfasurata ieri face parte dintr-o serie de intalniri gandite, planificate si organizate in scopul de a face legatura dintre profesionisti in Administratia Publica si specialisti in domenii precum Branding, PR, Copywriting, Publicitate, Grafica, Social Media.
Intalnirea a fost organizata de Raluca Filip, Consultant Independent in Management cu experienta de peste zece ani in domeniul public, specialist in management dar si in leadership, cu pasiune declarata pentru PR.

„Ieri am mai facut un pas in Retea. Este destul de greu de mobilizat oamenii, ma asteptam la acest lucru dupa atatia ani de experienta profesionala, cu accent pe managementul public. Pentru ca rezultatele nu sunt imediat cuantificabile, concretizarea unei astfel de initiative necesita munca si continuitate. Insa daca participantii la sesiunile de networking reusesc sa puna in practica, impreuna, macar cateva dintre minunatele idei discutate in intalnirile de pana acum, eu mi-am atins obiectivul de retelist” a declarat Raluca FILIP

Invitatii speciali (Speakerii) au incercat sa raspunda, in cate 10 minute, la cateva intrebari cum ar fi: “De ce ar trebui ca institutiile publice sa isi asume conectarea la publicul „nou”? Clientii lor noi, informati 24/24, nerabdatori, superficiali cateodata si conectati virtual intre ei, influenteaza “pretul” comunicarii? Pretul platit daca nu comunica este mare? Pretul platit pentru o buna comunicare directa  si indirecta este mic, in comparatie cu beneficiile?
Astfel, Razvan VULCANESCU, Ministru Secretar de Stat in cadrul Ministerului Sanatatii, Dan BERINDE, Coach si Partener la „Coaching Partners”, Ines DUMITRIU (PRODAN), Marketing Freelancer & Bubbles Creator si Marius BODOGA, Director Adjunct al Termo Service Iasi, au vorbit participantilor, le-au impartasit din experienta lor profesionala si apoi au continuat discutiile si schimbul de opinii – dar si de carti de vizita, asa cum se intampla la o sesiune de networking – cu acestia.

Toti participantii invitati la sesiunea de networking au avut ocazia sa se cunoasca si sa descopere aspecte ale activitatii din cele doua domenii mentionate mai sus: Administratie Publica si Promovare (in toate formele de exprimare). Ultima editie este preconizata a avea loc la sfarsitul lunii noiembrie, in Proiectul “Reteaua”.
# # #





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu